Folkers Emmeloord

Uw garagedeuren specialist in Emmeloord en omgeving!

Folkers Emmeloord logo

Op zoek naar een nieuwe garagedeur? Bij Folkers bent u aan het goede adres!

Wij zijn meer dan 30 jaar Novoferm dealer. Novoferm is een grote internationale speler op het gebied van garagedeuren. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, daarom hebben wij van Folkers Zonweringen en Garagedeuren voor Novoferm gekozen. Kiest u voor een Novoferm garagedeur, dan bent u verzekerd van een degelijk product met moderne technieken. Het bieden van een goede service daarbij vinden wij vanzelfsprekend.

Garagedeuren Emmeloord

Zoeken naar een mooie garagedeur is niet zo moeilijk. Op het web zijn genoeg afbeeldingen beschikbaar van hoe de verschillende garagedeuren er uit zien. Maar dan… de deur moet naast mooi vooral functioneel zijn. De mogelijkheden zijn zeer divers. Een enkelwandige klassieke kanteldeur, een geïsoleerde variant, maar er zijn ook sectionaaldeuren, al dan niet op afstand bedienbaar, openslaande garagedeuren en de zogenaamde Aluport, een prachtige oplossing om uw garage om te bouwen naar b.v. een praktijkruimte, slaapkamer o.i.d.. Welke garagedeur past het best bij u? Wij ontvangen u graag in onze showroom aan de Montageweg 17 te Emmeloord om u te helpen tot de juiste keuze te komen. Door onze ervaren monteurs wordt elke deur of pui weer vakkundig geplaatst! Ook voor onderhoud en reparatie kunt u bij Folkers Zonweringen en garagedeuren terecht. Wij zijn actief in Emmeloord, Urk, Bant, Nagele, Ens, Rutten, Lemmer, Giethoorn, Espel, Creil, Marknesse, Kraggenburg, Luttelgeest, Kuinre, Wolvega, Gaasterland, Steenwijk, Swifterbant, Dronten, Lelystad, Kampen, Flevoland, Noordoostpolder, nop, Tollebeek, Vollenhove, Sint jansklooster, Blokzijl en omstreken. 

Kwaliteit
Een garagedeur heeft een robuuste constructie nodig, omdat hij wordt blootgesteld aan weer en wind en bovendien dag en nacht vlekkeloos moet functioneren. Alle Novoferm garagedeuren zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zodat u er jarenlang plezier van kunt hebben.

Veiligheid
Hou inbrekers buiten de (garage)deur. Novoferm besteedt aandacht aan de inbraakwerendheid in het ontwerp van al haar deuren. Voor nóg meer zekerheid bestelt u bij ons extra beveiligingsmogelijkheden, zoals een veiligheidsset Politie Keurmerk Veilig Wonen.
Naast inbraakbeveiliging vindt Novoferm de veiligheid van het product ook erg belangrijk, daarom zijn de deuren uitgerust met diverse veiligheidsvoorzieningen om ongelukken te voorkomen.

Keuzemogelijkheden
Aan het uiterlijk van de garagedeur is veel aandacht besteed; klassiek, modern of eigentijds - wij leveren garagedeuren in allerlei stijlen en kleuren. De kleur van de garagedeur kan bijvoorbeeld worden afgestemd op de kleur van uw kozijnen. Vrijwel iedere RAL-kleur is leverbaar.
Wist u dat onze garagedeuren ook met loopdeur leverbaar zijn? Dit is erg makkelijk als u regelmatig de garage opent en sluit, bijvoorbeeld om er met de fiets doorheen te gaan. Kiest u voor een elektrische bediening, dan kiest u bovendien voor een fluisterstille aandrijving waarmee u de garage op afstand bedient. 

Welkom bij Folkers aan de Montageweg 17 te Emmeloord!

Folkers Emmeloord

- Dhr. Erik Vroom

Waar wij voor staan: Kwaliteit en zekerheid!

Vrijblijvend advies

Gratis inmeten

Montage door ervaren monteurs

Offerte aanvragen
Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan

Offerte

Bent u geïnteresseerd in een garagedeur van Novoferm? Vraag dan hier vrijblijvend uw offerte aan.
Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze locatie

Folkers Emmeloord
Montageweg 17
8304 BG Emmeloord
Telefoon: 0527-615545
Email: info@folkersemmeloord.nl

Website: www.folkersemmeloord.nl

Openingstijden

Op afspraak geopend
Maandag gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag 09.00 17.00
Zaterdag 10.00 13.00