Zonwering Put

Uw garagedeuren specialist in Heerde

Zonwering Put logo

Garagedeuren van Novoferm

Sinds februari 2018 zijn wij trotse Novoferm dealer geworden. Novoferm staat voor degelijk, servicegericht en goede producten. Termen waar Zonwering Put zeker achter staat. Samen met u willen wij kijken welke deur het beste bij u past. Er is namelijk veel mogelijk op het gebied van garagedeuren. Graag willen wij u in onze showroom verder adviseren en de producten laten zien, u bent van harte welkom!

Garagedeuren Heerde

Zoeken naar een mooie garagedeur is niet zo moeilijk. Op het web zijn genoeg afbeeldingen beschikbaar van hoe de verschillende garagedeuren er uit zien. Maar dan… de deur moet naast mooi vooral functioneel zijn. De mogelijkheden zijn zeer divers. Een enkelwandige klassieke kanteldeur, een geïsoleerde variant, maar er zijn ook sectionaaldeuren, al dan niet op afstand bedienbaar, en openslaande garagedeuren. Welke garagedeur past het best bij u? Wij ontvangen u graag in onze showroom om u te helpen tot de juiste keuze te komen. Wij zijn actief in Heerde, Wapenveld, Epe, Wezep, Hattem en omstreken. 

Kwaliteit
Een garagedeur heeft een robuuste constructie nodig, omdat hij wordt blootgesteld aan weer en wind en bovendien dag en nacht vlekkeloos moet functioneren. Alle Novoferm garagedeuren zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zodat u er jarenlang plezier van kunt hebben.

Veiligheid
Hou inbrekers buiten de (garage)deur. Novoferm besteedt aandacht aan de inbraakwerendheid in het ontwerp van al haar deuren. Voor nóg meer zekerheid bestelt u bij ons extra beveiligingsmogelijkheden, zoals een veiligheidsset Politie Keurmerk Veilig Wonen.
Naast inbraakbeveiliging vindt Novoferm de veiligheid van het product ook erg belangrijk, daarom zijn de deuren uitgerust met diverse veiligheidsvoorzieningen om ongelukken te voorkomen.

Keuzemogelijkheden
Aan het uiterlijk van de garagedeur is veel aandacht besteed; klassiek, modern of eigentijds - wij leveren garagedeuren in allerlei stijlen en kleuren. De kleur van de garagedeur kan bijvoorbeeld worden afgestemd op de kleur van uw kozijnen. Vrijwel iedere RAL-kleur is leverbaar.
Wist u dat onze garagedeuren ook met loopdeur leverbaar zijn? Dit is erg makkelijk als u regelmatig de garage opent en sluit, bijvoorbeeld om er met de fiets doorheen te gaan. Kiest u voor een elektrische bediening, dan kiest u bovendien voor een fluisterstille aandrijving waarmee u de garage op afstand bedient. 

Zonwering Put

- Mark Put en Monique Severs

Zonwering Put staat voor kwaliteit, service en persoonlijke aandacht. Bij iedere verandering aan uw woning komt u weer keuzes tegen, ook in de wereld van garagedeuren zijn er voldoende keuzes die gemaakt moeten worden. Denk hierbij aan kleur, soort panelen, dikte van de panelen, met of zonder raam, politiekeurmerk enz. Uiteraard kunnen wij u hierbij een eind op weg helpen door stapsgewijs met u door te nemen wat belangrijk voor u is. Een garagedeur is immers een aanschaf voor langere tijd en daarbij is het maken van de juiste keus heel belangrijk.

Vrijblijvend advies

Gratis inmeten

Montage door ervaren monteurs

Servicegericht

Offerte aanvragen
Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan

Producten

Naast de garagedeuren van Novoferm verkopen wij ook andere producten. In onze regio zijn wij vooral bekend van de zonweringen. Zo plaatsen wij rolluiken, screens, terrasschermen, verandazonwering, overkappingen maar wij hebben ook binnenzonwering van Luxaflex en Copa Home. Wilt u het buitenleven helemaal compleet maken dan kunt u bij ons ook terecht voor tuinmeubelen en parasols. De tuinmeubelen zijn met zorg voor u geselecteerd, ondanks onze beperkte ruimte hebben wij voor een ieder wat wilt staan. Kortom een bezoekje aan onze showroom is zeker een keer de moeite waard!

Offerte

Bent u geïnteresseerd in een garagedeur van Novoferm? Vraag dan hier vrijblijvend uw offerte aan.
Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze locatie

Zonwering Put
Bonenburgerlaan 13
8181 HA Heerde
Telefoon: 0578-690338
Email: info@zonweringput.nl

Website: www.zonweringput.nl

Openingstijden

Op afspraak geopend
Maandag Gesloten
Dinsdag 13:30 18:00
Woensdag 13:30 18:00
Donderdag 13:30 18:00
Vrijdag 13:30 18:00
Zaterdag 13:30 17:00
Zondag Gesloten