AK Deur & Interieur

Uw garagedeuren specialist in Kaatsheuvel

AK Deur & Interieur logo

Op zoek naar een nieuwe garagedeur? U bent bij ons aan het goede adres!

AK Deur & Interieur is al jaren een grote naam op het gebied van deuren. Wij bieden niet alleen binnen- en buitendeuren, maar ook garagedeuren van topkwaliteit. Niet gek dus, dat wij trotse dealer zijn van Novoferm.

Novoferm is een grote, internationale speler op het gebied van garagedeuren. Net als bij AK Deur & Interieur staat bij Novoferm kwaliteit hoog in het vaandel. Met een garagedeur van Novoferm en het advies van AK Deur & Interieur heeft u een gouden combinatie in handen. U bent verzekerd van prachtige, degelijke producten voorzien van de modernste technieken. Daarnaast staat zowel AK Deur & Interieur als Novoferm bekend om de goede service.

Garagedeuren Kaatsheuvel bij AK Deur & Interieur

U bent op zoek naar en mooie garagedeur. Natuurlijk moet deze garagedeur niet alleen mooi, maar ook functioneel zijn. U wilt de garagedeur kunnen bedienen op afstand, gedeeltelijk of geheel kunnen openen of bijvoorbeeld isoleren. Dan bent u bij AK Deur & Interieur aan het goede adres! Als dealer van Novoferm bieden wij u zeer veel opties. Van enkelwandige klassieke kanteldeur tot een geïsoleerde variant. En van sectionaaldeuren, al dan niet op afstand bedienbaar, tot openslaande garagedeuren. Alle garagedeuren van Novoferm zijn leverbaar met loopdeur (handig, wanneer u met regelmaat de deur opent en sluit om er bijvoorbeeld met uw fiets doorheen te gaan). Kiest u voor elektrische bediening? Dan kunt u rekenen op een fluisterstille aandrijving. Hierdoor kunt u op geruisloze wijze uw garagedeur op afstand openen. 

Weet u al welke garagedeur u kiest? Natuurlijk wilt u de deur eerst in het echt zien, proberen en bewonderen. Daarom nodigen wij u van harte uit in onze veelzijdige showroom in Kaatsheuvel. Samen met onze deskundige adviseurs helpen wij u bij het maken van uw keuze. 

Daarbij letten wij onder andere op: 

  • Kwaliteit

U gebruikt een garagedeur dagelijks. Daarom is een robuuste constructie onmisbaar. Uw garagedeur wordt blootgesteld aan alle weersomstandigheden: kou, regen, wind en zon. De garagedeuren van Novoferm zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat uw garagedeur altijd vlekkeloos functioneert. Van een garagedeur van Novoferm heeft u jarenlang plezier. 

  • Stijl & Kleur

Zoveel mensen, zoveel wensen en smaken. Daarom heeft AK Deur & Interieur garagedeuren in alle stijlen: van klassiek tot modern of eigentijds. Daarnaast heeft u bij ons de keuze uit diverse kleuren. Sterker nog: vrijwel iedere RAL-kleur is leverbaar! Het is dus geen enkel probleem om de kleur van uw garagedeur af te stemmen op uw kozijnen. 

  • Veiligheid

Een garagedeur is er niet alleen om u toegang tot uw huis te geven, maar ook om inbrekers en andere ongenodigde gasten buiten te houden. Daarom besteed Novoferm extra aandacht aan veiligheid. Denk hierbij aan een inbraakwerend ontwerp. Daarnaast is het mogelijk om uw garagedeur bij AK Deur & Interieur te voorzien van extra beveiligingsmogelijkheden, bijvoorbeeld de veiligheidsset Politie Keurmerk Veilig Wonen. Dat is wel zo'n veilig idee!  Bij AK Deur & Interieur denken we niet alleen aan inbraakveiligheid, maar ook aan gebruiksveiligheid. De garagedeuren van Novoferm zijn dan ook uitgerust met verschillende veiligheidsvoorzieningen om ongelukken te voorkomen. 

Over AK Deur & Interieur 

AK Deur & Interieur is specialist op gebied van binnendeuren, buitendeuren en garagedeuren. Wij zijn actief in Noord-Brabant, vooral in de plaatsen Kaatsheuvel, Waalwijk, Sprang Capelle, Drunen, Loon op Zand, Vlijmen, Waspik, Dongen, Nieuwkuyk, Heusden en omstreken. 

 

AK Deur & Interieur

- Will Hesselberth

Waar wij voor staan: Kies u voor AK Deur & Interieur? Dan kiest u voor topkwaliteit en goede service. In ons familiebedrijf staan onze deskundige adviseurs altijd voor u klaar. Met hun jarenlange ervaring en perfecte vakkennis voorzien zij u van het juiste advies. In onze grote showroom bewondert u alle (garage) deuren en kunt u kennismaken met alle mogelijkheden op gebied van deur & interieur. Nog meer nodig? Neem direct een kijkje in onze vakbouwmarkt en houthandel. Wij bieden namelijk alles op het gebied van (ver)bouwen & klussen onder één dak. Tip: Wilt u uw deur vakkundig laten plaatsen? Maak gebruik van onze montageservice.

Vrijblijvend advies

Gratis inmeten

Montage door ervaren monteurs

Ruime showroom

Jarenlange ervaring

Deur & Interieur, Bouwmarkt én Houthandel onder één dak

Offerte aanvragen
Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan

Offerte

Bent u geïnteresseerd in een garagedeur van Novoferm? Vraag dan hier vrijblijvend uw offerte aan.
Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze locatie

AK Deur & Interieur
Poolsestraat 12
5171 DP Kaatsheuvel
Telefoon: 0416-278579
Email: info@akonline.nl

Website: www.deur-interieur.nl

Openingstijden

Op afspraak geopend
Maandag 09:00 18:00
Dinsdag 09:00 18:00
Woensdag 09:00 18:00
Donderdag 09:00 18:00
Vrijdag 09:00 20:00
Zaterdag 09:00 17:00