Vossen Zonwering

Uw garagedeuren specialist in Waalre / de Kempen

Vossen Zonwering  logo

Op zoek naar een nieuwe garagedeur? U bent bij ons aan het goede adres!

Wij zijn Novoferm dealer. Novoferm is een grote internationale speler op het gebied van garagedeuren. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Kiest u voor een Novoferm garagedeur, dan bent u verzekerd van een degelijk product met moderne technieken. Het bieden van een goede service daarbij vinden wij vanzelfsprekend.

Garagedeuren Waalre

Zoeken naar een mooie garagedeur is niet zo moeilijk. Op het web zijn genoeg afbeeldingen beschikbaar van hoe de verschillende garagedeuren er uit zien. Maar dan… de deur moet naast mooi vooral functioneel zijn. De mogelijkheden zijn zeer divers. Een enkelwandige klassieke kanteldeur, een geïsoleerde variant, maar er zijn ook sectionaaldeuren, al dan niet op afstand bedienbaar, en openslaande garagedeuren. Welke garagedeur past het best bij u? Wij ontvangen u graag in onze showroom om u te helpen tot de juiste keuze te komen. Wij zijn actief in Waalre, Valkenswaard, Veldhoven, Eindhoven, Dommelen, Heeze, Leende, Eersel, Bergeijk, Hapert, Bladel, Luyksgestel, Steensel en omstreken. 

Kwaliteit
Een garagedeur heeft een robuuste constructie nodig, omdat hij wordt blootgesteld aan weer en wind en bovendien dag en nacht vlekkeloos moet functioneren. Alle Novoferm garagedeuren zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zodat u er jarenlang plezier van kunt hebben.

Veiligheid
Hou inbrekers buiten de (garage)deur. Novoferm besteedt aandacht aan de inbraakwerendheid in het ontwerp van al haar deuren. Voor nóg meer zekerheid bestelt u bij ons extra beveiligingsmogelijkheden, zoals een veiligheidsset Politie Keurmerk Veilig Wonen.
Naast inbraakbeveiliging vindt Novoferm de veiligheid van het product ook erg belangrijk, daarom zijn de deuren uitgerust met diverse veiligheidsvoorzieningen om ongelukken te voorkomen.

Keuzemogelijkheden
Aan het uiterlijk van de garagedeur is veel aandacht besteed; klassiek, modern of eigentijds - wij leveren garagedeuren in allerlei stijlen en kleuren. De kleur van de garagedeur kan bijvoorbeeld worden afgestemd op de kleur van uw kozijnen. Vrijwel iedere RAL-kleur is leverbaar.
Wist u dat onze garagedeuren ook met loopdeur leverbaar zijn? Dit is erg makkelijk als u regelmatig de garage opent en sluit, bijvoorbeeld om er met de fiets doorheen te gaan. Kiest u voor een elektrische bediening, dan kiest u bovendien voor een fluisterstille aandrijving waarmee u de garage op afstand bedient. 

Vossen Zonwering

- Jeffery van de Burgt

Waar wij voor staan:

Vrijblijvend advies

Gratis inmeten

Montage door ervaren monteurs

Kwaliteit

Offerte aanvragen
Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan

Offerte

Bent u geïnteresseerd in een garagedeur van Novoferm? Vraag dan hier vrijblijvend uw offerte aan.
Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze locatie

Vossen Zonwering
Gestelsestraat 86a
5582 HK Waalre
Telefoon: 040-2215025
Email: info@zonweringvossen.nl

Website: www.zonweringvossen.nl

Openingstijden

Maandag 10.00 16:00
Dinsdag 10.00 16.00
Woensdag 10.00 16.00
Donderdag 10.00 16.00
Vrijdag 10.00 16.00